091006

Från och med nu byter jag adress till www.sofiewedin.se

091005

Jag har inte sovit en enda sakund inatt. Att inte kunna sova när man ska iväg och jobba är vidrigt. Om två timmar ska vi åka Jippie. Känns skit bra att jobba i tolv timmar när man inte har sovit. Piss, kommer blir en vidrig dag.
God morgon på er.

Ja Martin jag ska lägga upp en bild på bänken, men inte just nu :)

091004

Hallå!
Hela Lördagen var vi som sagt barnvakt åt lille Isak, mycket lek och bus vart det och inga sura miner. Mycket bra gick det med andra ord. Men gud vad trött man blir när man inte är van att det är så "livat" och att det ska hända saker hela tiden. Tomas och Anna kom hem runt tio - halv elva på kvällen så då åkte vi hem och började med tvbänken, och kom inte i säng förrän halv två på natten.
Sov ut i morse sen förtsatte vi med tvbänken och nu är den äntligen färdig och på sin plats, super bra blev det. Tur att jag har en sån kunnig karl. Efter det var jag ner och hälsade på hos Magnus & Monica, länge sedan jag hälsade på så det drog ut på tiden men var väldigt trevligt. När jag bodde hemma var det mitt "andra hem" om man nu har ett sådant. Ett ställe där man kan komma och gå som man vill och alltid är lika välkommen.
Nu är det dags för dusch sen är det sovdags, imorgon börjar förmiddags veckan med första passet på tolv timmar, måste säga att jag gruvas. Helgen är på tok för kort.

Hoppas att ni har haft en fin helg!

091002

Nu är det sängdags, skulle kunna tro att man får svårt att sova på kvällen om man jobbat natt och sovit till halv sex på eftermiddagen men det kommer inte bli några problem. Efter halva Idol kom Peters Mamma och P-G och hälsade på, fikade, kollade klart på Idol sen hann vi även med att se filmen Just like heaven.
Planen att vi skulle bygga tvbäken idag höll inte speciellt bra. Vaknade så sent så vi hann inte åka ner och köpa skruv och diverse saker vi behövde + besök och annat trevligt. Har vi väntat i ett år kan vi vänta några dagar till :)

Godnatt!

091002

Helg!!
Ställde klockan på 14.00 idag för att komma upp i någorlunda tid, 17.30 vaknade vi.. 17.45 kom Niklas och Emma på besök, surrade lite och Peter provkörde Niklas nya bil. Nu har vi ätit middag sen blir det chips och dipp framför Idol :)

I morgon ska vi ha Isak hela dagen, det ska bli mysigt! :)


091001

Pust, äntligen hemma igen!
Har varit till Kramfors och fixat ärendet. Övik och köpt bänkskivorna, hälsat på Peters pappa och nu är vi som sagt äntligen hemma. Skönt att få det där bort gjort, i morgon blir bygget förhoppningsvis slutfört :)

Nu är det jobbdags snart igen, sista natten!!

091001

Fasen vad trött jag är, det är inte okej att kliva upp tidigt när man jobbat natt. Klev upp tidigt pga tripp till kramfors som jag skrev. Måste in och göra ett ärende som tar 10 minuter innan klockan 4. Sen blir det raka vägen upp till Övik för att köpa skivor som vi ska bygga en tv bänk av, ett senare än planerat! ;)

RSS 2.0