Kanelbullar

Helgen har varit mycket trevlig. I Fredags var vi ute i Ulvvik och umgicks, åkte hem och sov sen åkte vi ut dit igen på Lördag morgon. Peter och Tomas skulle hjälpa Pappa med båten så Jag, Anna och Isak åkte en sväng på loppis och kikade. Hittade fina tallrikar och en skål. Känns nästan lite jobbigt att säga att man har varit på loppis men vad fasen.
När dom äntligen var färdiga med båten och Isak hade sovit färdigt så packade vi ihop och åkte upp till Valmsjön. Hade absolut kunnat vara bättre väder men vi hade trevligt i alla fall. Fick lite sol på kvällen så Jag och Anna satt ute en stund, drack vin och snackade skit medans Tomas och Peter var ute och fiskade. När dom kom tillbaka satt vi framför brasan ett tag sen blev det kortspel. Inte mycket bättre väder idag när vi vaknade men vi var i alla fall ute och spelade kubb och tog oss en promenad innan Jag och Peter åkte hemöver.
Här hemma har vi stökat på idag, har inte varit hemma speciellt mycket på två veckor och har i stort sett bott i en väska så det har blivit mycket tvättande, plockande och handlande idag. Kikat på tv, ätit ugnspannkaka och nu har vi just bakat kanelbullar. Mums!

Dom må va fula men ack så goda =)



Kameran blev liggandes i helgen så därför blev det inte mkt mer bilder än så här.
Hoppas ni har haft det fint!

Kommentarer
Postat av: Sanna

De e väl inge farligt o skriva att du vart på loppis! :D

2009-07-05 @ 22:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0